Priče i legende, običaji i način razmišljanja ljudi iz prošlih vremena stare Crne Gore, u prirodnom ambijentu i uz nenadmašan ukus domaćih jela i pića, sve to možete upoznati u toku vaše posjete domaćinstvu Danila Bata Vukmirovića, uzornog preduzetnika, vinara, lovca i pčelara.

Vinarija Vukmirović – Podrum „Cekin“ nalazi se u selu Gornji Ceklin na 12 km od Cetinja ili 33 km od Podgorice, prema Rijeci Crnojevića, i registrovani je proizvođač vina upisan u Registar Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja u katalogu pod nazivom „Vinski put Crne Gore“. Podrum „Cekin“ takođe je registrovan u turističkom klubu za prijem gostiju u sklopu „Vinskih puteva“.

Pod imenom Vukmirović Danilo koji obavlja privrednu djelatnost – proizvodnja lozove rakije „Cekin podrum“ – Cetinje, u Centralnom registru privrednih subjekata, registrovani smo za proizvodnju lozove rakije.

I to nije sve! Naše domaćinstvo udruženo je u NVO „Pčelarski putevi i priče“, mapiranih proizvođača meda i pčelinjih proizvoda.

Naše domaćinstvo nudi degustaciju i prodaju nekolike vrste rakije i vina, ljekovite rakije, likere, različite proizvode od meda, domaću hranu, uključujući i kuvana jela, kao i smještaj za 5-6 osoba.

Svi proizvodi su potpuno ekološki, proizvedeni u našem domaćinstvu sa urednim analizama i dozvolama.

Print Friendly, PDF & Email

Arhiva objava